Ziggo

Ziggo, de grootste aanbieder van Nederland

Ziggo is momenteel de grootste internet en televisie provider van heel Nederland, zeker na de fusie met andere internet- en televisiegigant UPC in 2014. De organisatie is door de jaren heen het assortiment blijven uitbreiden om aan alle eisen van huidige en potentiële klanten te voldoen. Ziggo biedt momenteel aan:

  • Internet
  • Televisie
  • Radio
  • Bellen
  • Mobiel
  • Alles-in-1 pakketten

Naast digitale tv biedt Ziggo ook interactieve tv aan. Hiermee kunnen klanten tv zenders terugkijken, opnemen of komt regelmatig als een van de beste providers uit de bus en dit is dan ook niet zonder reden. Het aanbod is zeer compleet en in zijn algemeen is de kwaliteit gewoon goed. Daarnaast worden er vaak acties georganiseerd dat iemand die overstapt een extra cadeau ontvangt, zoals bijvoorbeeld een tablet.

Keuzevrijheid voor de klanten

Ziggo heeft rond de 4 miljoen abonnees en is hiermee de grootste aanbieder van Nederland. Klanten van Ziggo kunnen rekenen op hoogwaardige producten en dienstverlening die niet alleen betrouwbaar zijn, maar ook bij hun wensen aansluiten. En mocht er ooit iets mis gaan, dan zorgt Ziggo voor een snelle oplossing. Er is veel keuzevrijheid voor nieuwe klanten, omdat ze zelf hun eigen abonnement samen kunnen stellen. Er kan dan gekozen worden uit internet, bellen en interactieve tv waarbij klanten kunnen kiezen uit verschillende hoeveelheden en zo tot in een bepaalde hoogte een persoonlijk abonnement kunnen creëren.

Online tv kijken bij Ziggo

Ziggo vindt het belangrijk dat je overal en altijd tv kunt kijken en dus niet afhankelijk bent van de tv in je woonkamer. Online tv kijken bij Ziggo gebeurt onder de naam Horizon. Alle klanten van Ziggo, ongeacht welk type abonnement deze hebben, kunnen ook online naar tv zenders kijken. In principe is dit dus een 'gratis' dienst die Ziggo aanbiedt. Er is een website beschikbaar voor wanneer iemand op de computer of laptop wilt kijken en een applicatie voor op de tablet en telefoon. Hier kan makkelijk worden gekeken naar live tv zenders, maar kunnen programma's ook opnieuw worden gestart als je bijvoorbeeld te laat bent. Daarnaast is er toegang tot een bibliotheek vol met films en series, voor als er even niets leuks op tv is. Al met al zit het online tv kijken bij Ziggo erg goed in elkaar.

Terug naar overzicht