Meer dan alleen telefonie van Vodafone

Vodafone is natuurlijk bekend van de mobiele telefonie, waarmee ze enorm bekend zijn geworden in Europa. Vodafone behoort tot de top 3 van grootste mobiele providers in Nederland, zowel op basis van de omzet als op basis van het aantal klanten. Het is echter niet bij mobiele telefonie gebleven, Vodafone heeft namelijk haar assortiment uitgebreid en is ook interactieve tv en internet voor thuis aan gaan bieden. De standaard digitale tv is niet beschikbaar bij Vodafone en iedereen die televisie aanschaft dient dus interactieve tv af te nemen. Tevens worden er geen losse abonnementen aangeboden en is een abonnement niet mogelijk zonder ook een internet abonnement af te sluiten.

Er zijn 60 digitale tv zenders beschikbaar waarvan 30 in HD. Daarnaast zijn er nog verschillende themapakketten die Vodafone zelf heeft samengesteld aan te schaffen. Deze zijn erg flexibel, aangezien ze elke maand weer aan en uit te zetten zijn zonder enige moeite. Ook is het een goedkope manier om toch een aantal leuke extra zenders te ontvangen. Daarnaast zijn ook alle premium zenders te ontvangen, zoals Fox Sports, HBO en Film1. Deze komen allemaal in een eigen pakket

Online tv kijken via Vodafone

Interactieve tv is dus niet verkrijgbaar bij Vodafone zonder de aanschaf van een internet abonnement. Klanten hebben wel de mogelijkheid om de TV Anywhere app te downloaden. Deze app maakt het mogelijk om interactieve tv te kijken op je telefoon, tablet en laptop. Iedereen die televisie kijkt via Vodafone kan gratis gebruik maken van deze dienst. Er kunnen tot maximaal drie verschillende mensen van het huishouden tegelijkertijd gebruik maken van deze app. Er zijn 23 zenders te bekijken via deze app en kan overal gebruikt worden. Door de hoge datakosten is het wel aan te raden om gebruik te maken van wifi als je besluit om online tv te kijken met je telefoon of tablet. 

Terug naar overzicht