De voor- en nadelen van Telfort

Wat veel mensen misschien niet weten is dat Telfort onderdeel is van KPN sinds oktober 2005. Telfort vindt het belangrijk dat mensen ook de mogelijkheid moeten hebben om gewoon van kwaliteit te kunnen genieten zonder allemaal onnodige extra's. Ze staan ervoor om klanten te behandelen zoals ze zelf behandeld willen worden en ze willen graag alle klanten zeer tevreden houden. Telfort biedt naast internet en interactieve tv ook nog (mobiele) telefonie aan. Ook hebben ze verschillende alles-in-1 abonnementen waarbij de klant gebruikt maakt van alle diensten en een voordeel bedrag betaald. Daarnaast kunnen klanten bij Telfort ook nog een prepaid simkaart aanschaffen waarbij er nog gebruik wordt gemaakt van beltegoed.

Vast bellen is ook nog mogelijk via Telfort. Hier is geen abonnementsvorm voor nodig en je betaald alleen voor het daadwerkelijke bellen en dus niet voor het gebruiken van het netwerk. Ook kunnen nieuwe klanten rekenen op een gratis monteur als de aansluiting niet correct is verlopen. Doordat Telfort onderdeel is van KPN wordt er ook gebruik gemaakt van het betrouwbare netwerk van KPN. Er wordt alleen nog maar interactieve televisie aangeboden en de standaard digitale televisie is dus niet meer verkrijgbaar bij Telfort. Voor mensen die niet op zoek zijn naar de interactieve tv kan dit dus vervelend zijn, omdat je evengoed dient te betalen voor interactieve tv.

Interactieve tv ook online op telefoon of tablet

Mensen die kiezen voor het interactieve pakket van Telfort kunnen ook online tv kijken via de aanbieder. De Telfort TV Online app maakt het mogelijk om op een telefoon of tablet tv te kijken en is kosteloos te gebruiken voor de abonnees. Ook is er een website waarmee dit makkelijk op de laptop of computer kan worden gedaan. Via de app kun je als abonnee kijken naar 35 tv zenders die het meest populair zijn. Het enige wat je nodig hebt om gebruik te kunnen maken van de app is een Telfort account waarmee je kunt inloggen en een internetverbinding. De mogelijkheden voor het online tv kijken bij Telfort zijn iets minder uitgebreid dan bij bijvoorbeeld Ziggo of KPN, maar de abonnementen zijn ook iets minder duur.

Terug naar overzicht