De mogelijkheden die Tele2 biedt

In 1993 werd het Zweedse bedrijf Tele2 opgericht en inmiddels heeft het bedrijf rond de 30 miljoen klanten. De introductie in Nederland vond plaats in 1997 en sindsdien is het een vaste naam geworden in de wereld van internet en televisie. Oorspronkelijk werden er alleen pakketten aangeboden op het gebied van telefonie, maar dit is uitgegroeid tot telefonie, internet en televisie.

Tele2 heeft altijd als doel gehad de grote monopolies in de markt af te breken. De organisatie geeft zelf aan het alternatief te zijn voor mensen die zich niet neer willen leggen bij de beperkingen in de huidige markt. Dit klinkt allemaal vrij speciaal, maar uiteindelijk blijft het gewoon een aanbieder van internet en tv. Tele2 heeft, net als de andere providers, een aantal abonnementen waar klanten uit kunnen kiezen.

Wat kun je als klant verwachten?

Klanten kunnen bij Tele2 ook kiezen uit verschillende alles-in-1 pakketten, waar internet, telefonie en televisie samen in één pakket zitten. Vaste telefonie wordt echter steeds minder gebruikt, omdat iedereen vrijwel altijd te bereiken is via een mobiele telefoon. Gelukkig bieden ze de mogelijkheid om internet los te bestellen of alleen te combineren met tv of met telefonie. Klanten hoeven dus niet verplicht een alles-in-1 pakket te nemen.

Mobiele telefonie is via Tele2 ook te krijgen. Tele2 maakt gebruik van het netwerk van T-Mobile, wat bekend staat als een degelijk en betrouwbaar netwerk. Er zijn zowel Sim Only abonnementen als abonnementen in combinatie met een telefoon te vinden.

Telefoon, tablet en laptop: online tv kijken bij Tele2

Online tv kijken is bij Tele2 mogelijk bij allebei de tv abonnementen. Klanten hebben slechts de keuze uit twee verschillende tv abonnementen die allebei interactief zijn. De standaard digitale tv is dus niet meer beschikbaar en klanten kunnen alleen kiezen voor interactieve tv. De hoeveelheid tv zenders zijn erg beperkt, maar er is wel een mogelijkheid om gebruik te maken van Online TV. Hiermee kun je overal tv kijken op je tablet en telefoon en kunnen programma's terug worden gekeken of worden opgenomen.

Terug naar overzicht