Formule 1-races 2023 bekijken

Mogelijkheden om Formule 1-races van het seizoen 2023 te bekijken

Formule 1-fans kunnen zich verheugen op het seizoen 2023, want er zijn nieuwe en verbeterde mogelijkheden om de spannende races live te volgen. Dit jaar worden er verschillende opties aangeboden om het F1-seizoen te bekijken, zowel op televisie als online.

Televisie-uitzendingen

Viaplay heeft de exclusieve uitzendrechten van de Formule 1 in Nederland voor het seizoen 2023 verworven. Kijkers kunnen een abonnement nemen op Viaplay om toegang te krijgen tot alle F1-actie, inclusief live races, kwalificaties en vrije trainingen.

Online streamingdiensten

F1 TV Pro, de officiële streamingdienst van de Formule 1, zal ook beschikbaar zijn voor Nederlandse kijkers. Met F1 TV Pro kunnen fans alle races, kwalificaties en vrije trainingen live volgen, inclusief extra camera's en exclusieve content. F1 TV Pro is beschikbaar op verschillende apparaten, waaronder smartphones, tablets en smart-tv's.

Daarnaast biedt Viaplay ook een online streamingdienst aan, waarmee abonnees de Formule 1-races live kunnen streamen op mobiele apparaten en computers. Dit is een uitstekende optie voor kijkers die geen toegang hebben tot een televisie of onderweg zijn.

Virtual Reality (VR) ervaring

In 2023 wordt ook een gloednieuwe Virtual Reality (VR)-ervaring geïntroduceerd voor Formule 1-fans. Deze innovatieve technologie stelt kijkers in staat om de races te ervaren alsof ze zelf in de cockpit zitten. Met een compatibele VR-headset kunnen fans genieten van een meeslepende kijkervaring die hen dichter bij de actie op het circuit brengt.

Het Formule 1-seizoen 2023 belooft een spannend jaar te worden voor fans, met nieuwe en verbeterde mogelijkheden om de races live te volgen. Of u nu de voorkeur geeft aan televisie-uitzendingen, online streaming of een meeslepende VR-ervaring, er zijn tal van opties beschikbaar om ervoor te zorgen dat u geen moment van de actie mist. Bereid u voor op een seizoen vol snelheid, spanning en sensatie in de wereld van de Formule 1.

Terug naar overzicht