Jonaz, een nieuwe en veelbelovende internet provider

Jonaz is een jonge internetprovider met de ambitie om te groeien zodat ze kunnen concurreren met de grote spelers van ons land. De onderneming is ontstaan door onvrede met de huidige stand van zaken in de wereld van internet, bellen en telefonie. De oprichters kwamen tot de conclusie dat het internet vaak niet snel genoeg is, vandaar dat ze ook internet via glasvezel aanbieden. Daarnaast geeft de organisatie aan dat veel providers pakketten verkopen die onnodig groot zijn, waardoor het maandbedrag voor de gebruiker ook te hoog wordt. Uit deze onvrede is Jonaz ontstaan en zijn ze nu hard aan de weg aan het timmeren om in het gehele land verkrijgbaar te zijn.

Tot nu toe alleen nog in Amersfoort en omstreken

Helaas kan nog niet iedereen gebruik maken van deze provider, aangezien ze alleen nog beschikbaar zijn in Amersfoort en omliggende gebieden. Het is voor een nieuw bedrijf natuurlijk erg ingewikkeld om door te breken in een markt met gevestigde spelers zoals Ziggo en KPN. Waarschijnlijk is dit ook de reden dat Jonaz nog niet door het gehele land beschikbaar is. De televisie en internet provider is hierdoor ook nog niet heel bekend in ons land.

Wat biedt deze internetprovider aan?

Jonaz heeft naast internet ook televisie en telefonie in het aanbod. Het internet van deze provider is ongekend snel; namelijk 500 Mb/s. Wanneer dit vergeleken wordt met de basis pakketten van andere aanbieders die meestal rond de 40 Mb/s zitten is het verschil wel degelijk aanwezig. Het televisie aanbod is echter zeer beperkt, maar dit sluit dan ook aan bij de reden waarom de organisatie in het leven is geroepen. Extra pakketten met betaalde zenders zijn dan ook niet beschikbaar bij Jonaz. Ook telefonie is verkrijgbaar, waarbij je ofwel per minuut betaald, of een vast bedrag voor onbeperkt gebruik.

Terug naar overzicht